pondelok 26. novembra 2007

Sloboda 2007

Karl Marx: SLOBODA JE POZNANÁ NUTNOSŤ

Osemnásť rokov je u nás sloboda samozrejmosťou. Jej súčasný stav tí starší, čo majú s čím porovnať, vidia stále ako vynikajúci. Mladí zase nevedia, ako chutí nesloboda a nemajú pocit jej ohrozenia. Samozrejme, tých povestných takmer 40% občanov, ktorí sa rozhodli pre ich "smer" sa to netýka. Tak (naivne?) si vysvetľujem úbohý záujem o dnešné vyslovenie NIE! liahnucemu sa policajnému štátu. Áno - aj snežilo, bola dopravná špička a mnohé havárie, 17. hod. bolo zavčasu, futbal, atď... výhovorky... Balli Marzec prajem skoré uzdravenie! Ostatným príjemný večer v teple domova.



Video M.R.

2 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Tesco v podunajskych biskupiciach je podla mna velmi dobre aspon lepsie nez billa a lidl.V tescu je vacsi vyber tovaru a po vymene niektorych pracovnikov je personal lepsi.A este si musite uvedomit ze praca v obchode je narocna ako aj psychicky tak aj fyzicky.A nasi drahy zakaznici su niekedy horsi ako psi su drzejsi a stale viac neprijemnejsi.Ja to poznam nakolko som tam zamestnana.

Anonymný povedal(a)...

Je to pravda dnešní ludia - zákazníci su velmi nepríjemný a velmi ponižujuco sa správajú s personálom,ktorý za isté veci v obchode ani nemože.Asi potrebuju dostat zo seba von hnev co zaziju doma a to je pre nich to najjednoduchsie riesenie.Tesco je v pohode obchodný dom.